Журавлинний соус до мяса в домашніх умовах

Готуємо смачний Журавлинний соус до м’яса в домашніх умовах простий рецепт. Це рецепт підійде до м’яса, млинців, сирників, як Соус до гамбургерів🍔 і картоплі фрі 🍟

Інгредієнти

▪️Журавлина 135 гр
▪️Вода 0,3 склянки
▪️цукор 0,3 склянки
▪️перець
▪️1 гвоздика
▪️0,5 ч. л. Кориці

Журавлинний соус до м’яса в домашніх умовах покроковий рецепт

1. У каструлю додаємо журавлину воду і цукор, гвоздику і корицю . Доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь 🔥 до середнього і варимо 5-10 хвилин. Журавлина вибухає і пускає сок.

2. Якщо акуратно заважати соус в процесі приготування, то не всі ягоди лопнуть і вас вийти пюреобразная маса з вкрапленнями цілих ягод.

3. На мій смак – це найкращий варіант текстури для цього соусу, цілі ягоди його нелопнувшие украшают.

4. Якщо хочете щоб соус став однорідний, просто подрібніть блендером. Соус можна подавати як гарячим так і холодним!!!!