Соус цезар в домашніх умовах

Як зробити соус цезар класичний в домашніх умовах рецепт простий рецепт салату. Найпопулярніший у світі салат не був би таким смачним, якщо б не цей легендарний соус! Не будемо сперечатися, і в магазинах можна знайти хороший соус «Цезар», але свій, домашній, все-таки смачніші, погодьтеся! А якщо ви і майонез домашній вмієте робити, то цей соус вам точно буде легко готувати! Зберігайте рецепт!

Інгредієнти

(на 4 порції):

Яйце — 1 жовток
Цукор — 10 г
Сіль — 3 р
Сік лимона — 15 р
Діжонська гірчиця — 10 г
Оливкова масло — 90 г
Анчоуси — 16 р
Часник — 1-2 зубчики
Сир Пармезан — 30 г
Чорний мелений перець — 1 р
Вустерширський соус — 10 р

Соус цезар в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Жовток, цукор і сіль збити до максимально пишною і білої маси. Додати сік лимона і діжонську гірчицю. Постійно збиваючи вінчиком, додати тонкою цівкою оливкова масло.
2. Таким чином повинен вийти домашній майонез. Анчоуси, часник і Пармезан подрібнити з допомогою ножа.
3. Додати майонез і перемішати. Додати перець і вустерширський соус. Перемешать.