Домашній майонез з консервованої квасолі

Домашній майонез з квасолі консервованої простий рецепт 🤍 Забирайте собі в скарбничку перевірений рецепт пісного соусу 😉 Буде смачно! 👌

Інгредієнти

квасоля біла консервована — 350 гр.;
оливкова або соняшникова олія — 1 стакан;
оцет яблучний або винний — 1 ст. л.
або лимонний сік — 1 ст. л.;
гірчиця зерниста — 1 ст. л.
або звичайна російська — 1 ч. л.;
цукор-пісок — 1 ч. л.;
сіль — 1 ч. л.

Домашній майонез з квасолі консервованої покроковий рецепт

1. З квасолі зливаємо рідину, відкидаємо на друшляк; Перекладаємо у високу склянку. Подрібнюємо квасоля блендером або толкушкой для пюре; Додаємо сухі інгредієнти, гірчицю, вливаємо оцет або сік;
2. Вливаємо олію, збиваємо блендером або виделкою до однорідності; Продовжуємо збивати і наливаємо залишки масла;
3. Отриману густу масу перекладаємо в герметичну баночку і зберігати в холодильнику до 7 дней.