Соус Банья Кауда

Як смачно зробити Соус Банья Кауда простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Де ще, як не в Італії, знають толк в соусах і по-справжньому цінують смачні спеції і заправки? Сьогодні я поділюся з Вами рецептом одного з національних італійських страв – кольорова капуста з соусом банья кауда!

Інгредієнти

– Оливкова олія extra virgin 200 мл
– Анчоуси 15 штук
– Часник 6 зубчиків
– Вершкове масло 130 р
– Мелений чорний перець за смаком
– Сіль за смаком
– Волоський горіх цілий 2 гр

Соус Банья Кауда покроковий рецепт

1. Наливаємо в каструлю оливкова або рослинне масло, Додаємо вершкове масло; Отриману суміш нагріваємо на повільному вогні; Натираємо в соус часник;
2. Потім відправляємо в каструлю анчоуси; Солимо і перчимо за смаком; Додаємо дрібно нарізані волоські горіхи і петрушку;

3. Вичавлюємо сік лимона; Все ретельно перемішуємо. Подаємо соус поверх капусти або окремо! Блюдо готове, приємного апетиту!

Відео рецепт 👇