Соус з кінзи, часнику, волоських горіхів і сиру пармезан

Як зробити смачний соус з кінзи до запеченым баклажанів простий рецепт ❤️ Відмінно підійде до багатьох страв, але настійно рекомендую саме в такому поєднанні😋 Соус з кінзи, часнику, волоських горіхів і сиру пармезан простий рецепт. Обпалений баклажан, солодко-вершкова буратта, тепла, злегка карамельний часник, кисло-солодкі запечені помідори і пряний соус❤️👌🏻

Інгредієнти

85гр листя і м’які стебла кінзи
15гр молодий часник
25гр пармезан
75гр волоський горіх підсмажений
Від 200мл оливкова олія і далі до бажаної консистенції
Сіль за смаком (залежно від кількості масла)

Соус з кінзи, часнику, волоських горіхів і сиру пармезан покроковий рецепт

1. Кінзу, сир і часник подрібніть блендером, додайте горіхи і масло, знову подрібніть. Посоліть і долийте масла при необхідності до бажаної консистенции.

2. Баклажан проріжте до шкірки, щедро збризніть оливковою олією, посоліть, поперчите.

3. Помідори збризніть маслом, посипте чебрецем, сіллю і цукром (зовсім трохи). Запечіть до впевненої пригорілості овочів. Подавайте з бураттой і соусом з кинзы).