Як зробити смачний домашній абрикосовий соус солодкий простий рецепт.
Інгредієнти
Абрикосовий соус.
300 гр абрикосів
75 гр цукру
50 гр соку мандарина або апельсина або води для соусу
15-20 гр води для крохмалю
20 гр крохмалю
1-3 гр лимонної кислоти
*якщо пюре промислове, то цукор не додаємо.
Абрикосовий соус солодкий покроковий рецепт
1. В сотейник відважити сік цитруса або воду, половинки абрикосів (без кісточок), цукор. Довести до кипіння і розчинення цукру і пробити занурювальним блендером.
2. У воді розвести крохмаль, перемішати. Інтенсивно перемішуючи влити крохмальну воду в пюре і варити до загущення та зміни цвета.
3. Зняти з плити, перелити в іншу ємність, накрити плівкою в контакт, остудить.