Соус тар-тар з огірком, часником, майонезом і йогуртом

Соус тар-тар з огірком, часником, йогуртом і майонезом простий рецепт домашній.

Інгредієнти

– свіжий огірок-1 шт. невеликий
– часник 1 зубчик
– йогурт натуральний без добавок (або сметана) 2 ст. ложки
– майонез 2 ст. ложки
– кріп свіжий дрібно порубаний (у мене заморожена) 1 ст. ложка
– перець мелений за смаком
– сіль за смаком (у мене 1/3 ч. ложки)

Соус тар-тар з огірком, часником, йогуртом і майонезом покроковий рецепт

1. Свіжий, не гіркий огірок добре миємо, зрізаємо кінчики. Якщо шкірка тверда, зрізаємо її. Натираємо огірок і часник на дрібній тертці. Додаємо кріп. (Гілочку можна залишити для прикраси)
2. Йогурт, майонез беремо в рівних пропорціях. Додаємо за смаком сіль і перець. Перемішуємо соус. Охолоджуємо протягом 30 хвилин і можна подавати до м’яса, риби і взагалі до чого угодно.

3. Соус дуже смачний сам по собі. Їм можна заправляти будь-які салати. Але особливо рекомендую до смажених кабачків, запеченої картоплі, пельменів, голубців, фаршированого перцю, долма, вареників ☺️