Домашній майонез з яйцем, оцтом, цукром і гірчицею

Без цього не обходиться жоден новорічний стіл, а у багатьох – ні один день 😏 Як зробити Домашній майонез з яйцем, оцтом, цукром і гірчицею рецепт простий. Звичайно, я кажу про майонезі 😜 Зізнаюся, їм я його рідко, але якщо захотілося, то тільки домашній. Це абсолютно різні соуси, у домашнього – чистий склад, справжній смак, який ви можете регулювати самі. Час, який піде на приготування майонезу, складе не більше 5 хвилин. Увага! Всі інгредієнти однієї температури, з холодильника.

Інгредієнти

Яйця С0 – 2 шт
Рослинна олія (без запаху, найкраще) – 300 мл
Оцет столовий – 2 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л. без гірки
Цукор – 1 ч. л. без гірки
Діжонська гірчиця – 1 ч. л. без гірки
Часник (за бажанням) – 1 зубчик, я завжди додаю, щоб злегка перебити відчуття масла.

Домашній майонез з яйцем, оцтом, цукром і гірчицею покроковий рецепт

1. Розбити в склянку для збивання 2 яйця, додати сіль, цукор, гірчицю і оцет. Заглибним блендером починайте збивати, не відриваючи його від емкости.
2. 🧈Як тільки утворилася піна, дуже тонкою цівкою починайте вливати олію, продовжуючи взбивать.
3. 🥚Збивайте до тих пір, поки не додасте всі масло, і поки емульсія не стане густою. 🧄В кінці – дрібно нарізаний часник. Пробуйте.