Соус песто з кінзи, часнику, сиру і кедрових горіхів

Дуже смачний і ароматний Соус песто з кінзи, часнику, сиру і кедрових горіхів простий рецепт. Для швидких сніданків взагалі бомба.

Інгредієнти

✅ Кінза 150 гр
✅ Часник 2-3 зубчики
✅ Твердий сир (у мене Гойя) – 50 гр
✅ Кедрові горіхи 30 гр
✅ Сік лимона 1 ст л
✅ Оливкову олію 3 ст л
✅ Соняшникова олія 2 ст л
✅ Сіль 0,5 год л

Соус песто з кінзи, часнику, сиру і кедрових горіхів покроковий рецепт

1. Кінзу промиваємо і сушимо, прибираємо тверді стебла. Нарізаємо часник, натираємо твердий сыр.

2. Відправляємо все в блендер, додаючи туди кедрові горішки, сік лимона, сіль і олії. Якщо кінза вся не поміщається в блендер, то додавайте її частинами👌.

3. Всі перемелюємо до однорідності і перекладаємо в банку. Зберігати в холодильнику❤️. Це дуже смачно і корисно🙏.

Відео рецепт 👇