Сливочно-сирний соус до риби

Як зробити смачний вершково-сирний соус до риби рецепт🤤. Він надзвичайно смачний, хоч ложкою їж!

Інгредієнти

(приблизно на 500 г риби):
Вершкове масло 1 ст. л.
Соняшникова олія 1 ст. л.
Часник 2 зубчики
Болгарський перець 1/2 (не великого)
Борошно 1 ст. л.
Вода 1/2 склянки
Сир пармезан 30-40 р.
Сметана 3 ст. л.

Вершково-сирний соус до риби покроковий рецепт

1. На сковороді розігріваємо олію і вершкове масло, додаємо порізаний крупно часник, потім болгарський перець. Обсмажуємо хвилин 5, часник прибираємо. ⠀ Всипаємо борошно, змішуємо з маслом, вливаємо воду.
2. Добре перемішуємо і додаємо пармезан, натертий на дрібній тертці. (Коли я купую пармезан, натираю його на дрібній тертці, в пакет і в морозилку, щоб не псувався. Додаю у соуси до макаронів. ) ⠀

3. Додаємо сметану. Мені подобається з 20-25%😋 Перемішуємо соус до розчинення сиру, пробуємо і солимо, перчимо за смаком. ⠀ Паралельно смажимо рибу. Шматочки просушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо, у тарілку насипаємо борошно і занурюємо шматочки, обсмажуємо на масле.