Соус-паста з вялених помідор

Соус-паста з в’ялених помідор простий рецепт.

Інгредієнти

Помідори;
Сіль;
Перець;
Спеції;
Цукор;
Рослинна олія

Соус-паста з в’ялених помідор покроковий рецепт

1. Вибираємо помідори-вершки середніх розмірів. Помідори миємо, насухо витираємо. Ріжемо на половинки. Вирізаємо плодоніжки. Розкладаємо на сітку від духовки. Солимо, перчимо, посипаємо улюбленими травами і специями.
2. У мене кожен раз виходять в’ялені помідори з різними ароматами, так як я використовую різні приправи. Ставимо в духовку на 120 градусів, десь на 4 часа.

3. Помідори повинні добре злегка зів’янути. Кладемо в блендер помідори, додаємо оливкову олію і пробиваємо до однорідної маси. Перекладаємо в баночки.
4. Зберігаємо в холодильнику. Можна мазати на хліб, подавати на сніданок або додавати в страви, наприклад, макарони або пиццу.