Соус болоньєзе з фаршем в домашніх умовах

Як зробити смачний соус болоньєзе з фаршем в домашніх умовах простий.

Інгредієнти

фарш мясний 500 г
олія оливкова 1 ст л
часник 2 зубчики
цибуля ріпчаста 1 головка
морква 1 шт
панчетта 100 р
сир пармезан 100 г
вино червоне сухе 1 склянку
вершки 1 склянку
помідори консерв. 400 р
італійські трави/ сіль

Соус болоньєзе з фаршем в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Порубати часник. Цибулю, моркву, панчетту нарізати соломкою і обсмажити з цибулею на вершковому маслі. До овочів додати м’ясний фарш і вино. Смажити 10 хвилин, помешивая.
2. Додати вершки. Дрібно нарізані помідори додати до овочів з фаршем. Влити воду, посолити і довести до кипения.
3. Варити соус на маленькому вогні 2 години під кришкою, помішуючи. За 20 хвилин до готовності додати пряні трави. Це дуже смачно !