Соус з черемші, кропу, петрушки і цибулі зеленого

Як зробити домашній соус з черемші, кропу, петрушки і цибулі зеленого простий рецепт. Весна — сезон корисної черемші. Обов’язково приготуйте цей соус і доповніть їм страви з картоплі або риби 👍

Інгредієнти

черемша — 200 гр.;
кріп — 50 гр.;
петрушка — 50 гр.;
зелена цибуля — 50 гр.;
горіхи волоські або кешью — 100 гр.;
оливкова або соняшникова олія — 100 мл;
сік лимона — 2 ч. л.;
часник — 2 зубчики
сіль і перець — за смаком.

Соус з черемші, кропу, петрушки і цибулі зеленого покроковий рецепт

1. Зелень промиваємо, дрібно нарізаємо. Часник пропускаємо через прес, додати до зелені; Горіхи крупно рубаємо ножем;
2. В чашу блендера кидаємо зелень і горіхи, подрібнюємо до однорідності; Вливаємо олію і продовжуємо збивати;
3. Солимо і перчимо, додаємо лимонний сік; Смачний зелений соус готов.