Перцевий соус для стейка на молоці з часником

Перцевий соус для м’яса, краще всякого Heinz 🍢 Як зробити Перцевий соус для стейка на молоці з часником простий рецепт.

Інгредієнти

часник – 2 зуб
суміш 5 перців – 0,5 ст. л
вершкове масло – 70 г
борошно – 1 ст. л
молоко – 200 мл
сіль за смаком

Перцевий соус для стейка на молоці з часником покроковий рецепт

1. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо часник і подрібнений перець і тушкуємо 30 секунд. Далі додаємо борошно, дрібку солі і перемешиваем.

2. Слідом заливаємо яловичий бульйон, холодне молоко і заважаємо до загустіння! Соус Чотири перцю – це самий популярний соус для стейка. Має пікантний смак і пряний аромат.

3. Підходить для будь-яких страв з м’яса і риби, а також для смажених на грилі і тушкованих овочів. Можна з варениками, як я 💁♂️

Відео рецепт 👇