Соус з фети, йогурту, часнику й оливкової олії

Соус з фети, йогурту, часнику й оливкової олії постій рецепт. Якщо любите фету, вам дуже сподобається цей соус. Легкий, смачний. Дуже здорово вмочити в нього палички з огірка, моркви або шматочок хліба.

Ще він прекрасно зберігається 3-4 дні в холодильнику і відмінно підходить для заправки овочевих салатів і салатів із зелені. Морква натерли на крупній тертці, капусту тонко нашинковали, пару ложок соусу додали. І все 👌. Читайте склад інгредієнтів, мені здається від цього вже смачно )).

Інгредієнти

Фета – 250 г
Грецький йогурт – 80-100 р
Часник – 2-3 зубчики
Олія оливкова – 2 ст л
Сік лимонний – 1 год л
Сіль, перець за смаком

Соус з фети, йогурту, часнику й оливкової олії покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти скласти в чашу блендера і збити на максимальній швидкості до однорідної массы.
2. Готово!