Як зробити смачний Пухкенький бісквітний млинець з арахісовим кремом і бананом рецепт простий. Це щось дуже просте і дуже смачне☺️
Інгредієнти
КБЖУ на всю порцію (300 р.)
~554,6/21/20/31,4
⠀
КБЖУ на 100 грам
~185/7/20/10,5
⠀
Інгредієнти
Для млинця:
• 2 яйця
• 30 р. йогурту без добавок (ісп 3%)
• 45 р. рисового борошна
• цукрозамінник ( ісп. 15 р. эритритола)
• розпушувач
• сіль
⠀
Арахісовий крем:
• 80 р. м’якого сиру ( ісп. 0,5% )
• 30 р. йогурту без добавок (ісп 3%)
• 20 р. арахісової пасти
⠀
Додатково:
• 1/2 банана (половинка банана ~60 р.)
• сухе молоко (прикрасити)
Пухкенький бісквітний млинець з арахісовим кремом і бананом покроковий рецепт
1. Відокремити жовтки від білків. До жовтків додати йогурт, перешкодити. Розпушувач і борошно з’єднати, просіяти до жовтків з йогуртом і добре перешкодити. Білки збити до твердих піків (приблизно 2 хвилини), спочатку додати сіль на кінчику ножа, а через хвилину цукрозамінник. Потім 1/4 білків додати в суміш, перемішати віночком до однорідності, потім додати білки і акуратно перемішати ложкою. ⠀
2. Сковороду розігріти і залишити на мінімальному вогні. Сформувати блін по всьому діаметру сковороди. Піч блін ~5 хвилин на малому вогні під накритою кришкою, до того як зверху він стане сухим (не більше). ⠀
3. Для арахісового крему змішати всі інгредієнти, банан очистити і нарізати на тонкі слайсы. ⠀ Залишилося зібрати десерт😊 Одну сторону млинця до половини намазати арахісовим кремом, викласти банани, накрити другою половиною млинця. Зверху за бажанням посипати сухим молоком. ⠀ Приємного апетиту!
4. Для приготування бісквіта на сковороді слід знати деякі хитрощі, щоб все вийшло з першого разу:
Краще використовувати яйця кімнатної температури
Йогурту використовувати не більше ніж зазначено в рецепті (30 р.)
слід збивати Білки в сухий ємності
Не смажити млинці на великому вогні
Готувати блін під накритою кришкою
Викладати і формувати млинець не на розпеченій сковороді, а на помірно розігрітій. Краще перед формуванням млинця, сковороду змастити оливковою олією і витерти насухо, млинець буде легше відходити, і не деформується, коли будете його перекладати на тарелку.
Краще використовувати яйця кімнатної температури
Йогурту використовувати не більше ніж зазначено в рецепті (30 р.)
слід збивати Білки в сухий ємності
Не смажити млинці на великому вогні
Готувати блін під накритою кришкою
Викладати і формувати млинець не на розпеченій сковороді, а на помірно розігрітій. Краще перед формуванням млинця, сковороду змастити оливковою олією і витерти насухо, млинець буде легше відходити, і не деформується, коли будете його перекладати на тарелку.
Відео рецепт 👇