Пиріг з Галета лохиною і сиром простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Для тесту:
160 г борошна
1 ст. л цукру
0,5 ч. л солі
100 вершкового масла (холодну)
2-3 ст. л холодної води
Для сирного шару:
180 г м’якого сиру
1,5 ст. л цукру
1 ст. л будь-якого крохмалю
Для лохини:
200 р голубки
2 ст. л цукру
1 ст. л крохмалю
Пиріг Галета з лохиною і сиром покроковий рецепт
1. Для тіста:
Всі інгредієнти просто змішуємо і кладемо тісто в холодильник на 30-40 хв. Після його треба розкачати між пергаментом, щоб не прилипало.
Всі інгредієнти просто змішуємо і кладемо тісто в холодильник на 30-40 хв. Після його треба розкачати між пергаментом, щоб не прилипало.
2. Для сирного шару:
Тут теж все потрібно подрібнити. Чим жирніше сир, тим смачніше. Головне дивіться, щоб рідини в ньому не було, якщо що відіжміть через марлю.
Тут теж все потрібно подрібнити. Чим жирніше сир, тим смачніше. Головне дивіться, щоб рідини в ньому не було, якщо що відіжміть через марлю.
! ВАЖЛИВО: можете обійти цей шар і зробити класичну галету з ягодами.
3. Для лохини:
Якщо ягода кисла, можна і цукру больше.
Якщо ягода кисла, можна і цукру больше.
4. Далі все робимо ра відео. Печемо при 190° близько 20-30 хв до рум’яного цвета.
Відео рецепт 👇