Пиріг Галета з овочами: кабачками, баклажанами і помідорами

Галета з овочами на улюбленому універсальному тесті! Начинка може бути будь-якою. Готується тісто на рослинному маслі без яєць – це пісний варіант . Смачна, ароматна, ситна. Багато-багато овочів , тонке хрустке, розсипчасте тісто. Смачно як в теплому вигляді, так і в холодному. Готується швидко і просто. За бажанням до овочів можна додати нарізаний тонкими пластинками сир.. Як зробити Пиріг Галета з овочами: кабачками, баклажанами та помідорами рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
180 г Борошно (+/-)
Вода 70 мл
Масло рослинне 70 мл
Розпушувач 1/2 ч. л.
Сіль 1/4 ч. л.

Начинка:
кабачок, баклажан злегка обсмажений, помідор.

Додатково:
Кунжут за бажанням

Пиріг Галета з овочами: кабачками, баклажанами і помідорами покроковий рецепт

1. У миску просіяти борошно, розпушувач, додати сіль. У кухлик влити воду, рослинне масло, поставити на вогонь, довести до кипіння. Влити киплячу суміш в борошно і швидко замісити м’яке , еластичне тісто. Борошна може знадобитися трохи больше/меньше.

2. Покласти тісто в пакет і залишити на 30 хвилин. Далі розкачати тісто на папері для випічки, присипаючи трохи борошном в коло або овал, товщиною 2-3 мм Не доходячи до краю 3 см викласти овочі, нарізані тонкими кружечками внахлест.

3. Посолити, скропити рослинним маслом. Підняти краї тіста, зробивши защипи/складочки. За бажанням тісто присипати кунжутом. Випікати при t 180 гр до зарум’янювання близько 25 -30 хвилин. Орієнтуйтеся на особливості своєї духовки.