Домашні пиріжки Пигоди з мясом і капустою по корейськи

Як зробити смачні домашні пиріжки Пигоди з м’ясом і капустою по корейськи простий рецепт. Добрий вечір всім!!! Любите пигоди 🥟, я просто обожнюю. Найулюбленіше з страв😋😋😋 ПИГОДИ – по іншому називають корейські пиріжки. Так ось зберігайте мій рецепт. Впевнена вам сподобається😉

Інгредієнти

🥟Для тіста:
Кефір – 1 склянка
Вода – 1 склянку – може трохи більше (беру гарячу, так як кефір з холодильника)
Дріжджі – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Борошно

🥟Для начинки:
Фарш – 500 г
Капуста
Цибуля – 1 шт (середній)
Часник – 2-3 зубчик
Сіль, перець за смаком

Домашні пиріжки Пигоди з м’ясом і капустою по корейськи покроковий рецепт

1. Для тесту в миску вливаю кефір, воду (гаряча, тому що кефір з холодильника), рідина повинна вийти теплою, якщо потрібно, додайте ще гарячої води. Додаємо цукор, сіль, дріжджі, борошно поступово. Замішуємо не липке, м’яке тісто. Залишаємо на пару годин. Коли тісто підійде. Розімніть, і залиште ще на деякий время.

2. Коли тісто остаточно підійде, розділіть на частини (приблизно 80-85г тесту, на кожен пигоди беру.) Начинку підготуйте заздалегідь, щоб встигла охолонути. Для начинки: Фарш так як у мене з жирком, тушу без масла. На сковороду закидую фарш, добре перемішати, солимо, перчимо, викладаємо, цибуля, часник, трохи тушкуємо, далі додаємо капусту, заздалегідь подготовленную.

3. солю Капусту, і мну руками. Щоб пустив сік. Додаємо трохи чорного перцю. Все це тушкуємо приблизно 10-15 хвилин. Під закритою кришкою, на повільному вогні. ⠀ Далі все як на відео, начиняємо тісто. Мантоварку змастити рослинним маслом. Викладаємо пигоди, далеко один від одного. І тут НАЙВАЖЛИВІШЕ, як зліпити все пигоди, закрийте кришкою, не ставте на плиту.
4. Залиште доходити на 15 хвилин. Через 15 хвилин. Можете ставити на плиту. Готуються 45 хвилин. Відразу кришку не відкривати, через 3 хвилини, просто трохи прочиніть. І залиште так на 5 минут.

5. Якщо так зробите, пигоди ваші будуть, ніжними, повітряними, просто бомбическими і не осядуть, будуть пишними. Якщо подасте з морквою по-корейськи взагалі супер, рецепт у мене є на страничке.

Відео рецепт 👇