Пиріг галета з тунцем. сиром моцарелою і болгарським перцем

Як смачно зробити Пиріг галета з тунцем. сиром моцарелою і болгарським перцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це не тільки неймовірно смачно, але ще і готується швидко і просто 👍

Інгредієнти

1 лист листкового бездріжджового тіста
2 болгарських перцю
1 баночка консервованого тунця в олії
100-125 г моцарели
1 яйце (для змащування)

Пиріг галета з тунцем. сиром моцарелою і болгарським перцем покроковий рецепт

1. Болгарський перець вимийте і просушіть. Перець запечіть в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 35 хвилин. Гарячий перець покладіть в пакет і залиште остигати. Коли перець охолоне, очистіть його від шкірки і насіння, наріжте полосками.
2. Тісто розтягніть руками і викладіть у форму для випічки, выстеленную пергаментним папером, так, щоб краї тіста звисали над формою приблизно на 5 див. Я використовувала форму d22 см, але ви можете взяти будь-яку, просто змініть кількість інгредієнтів під розмір формы.

3. Викладіть на тісто болгарський перець, тунець (без масла) і моцарелу, нарізану кубиками. Трохи посоліть, поперчіть. Поверніть краї тіста, формуючи галету. Змастіть яйце (збийте його вилкою). Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 минут.