Гарбузовий хліб без дріжджів, без глютену і без яєць

Як зробити смачний Гарбузовий хліб без дріжджів, без глютену і без яєць рецепт простий в духовці. Всі знають мій улюблений гарбузовий кекс, але він з молочними продуктами, яйцями і пшеничним борошном😬 тому я відтворила корисну версію👌

Інгредієнти

1 ст. пюре гарбуза
1/2 ст. рослинного молока (я взяла нежирне кокосове)
1,5 ст. вівсяного борошна
1 ст. борошна з коричневого/дикого рису
1/2 ст. цукру
кориця, ваніль, кардамон за смаком
1 чл соди

Гарбузовий хліб без дріжджів, без глютену і без яєць покроковий рецепт

1. Змішуємо два види борошна, цукор, соду, спеції. Окремо змішуємо пюре і молоко. Змішуємо сухі і мокрі ингредиенты.
2. Виходить консистенція густої сметани. Форму змащуємо маслом, присипаємо борошном і викладаємо тісто. Випікаємо при 200 градусах 50-55 хвилин до сухої зубочистки.
3. Важливо – тк кекс без глютену і яєць він не буде прям повітряним, але буде дуже вкусным.