Пиріг кіш з куркою, грибами і сиром в духовці

Готуємо смачний Пиріг кіш з куркою, грибами і сиром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 310/27,9/16/23,3

Тісто:
Борошно пшеничне 160 гр
Масло вершкове 50 гр
Яйце 1 шт
Сіль щіпка
Розпушувач щіпка

Начинка:
Куряче філе 150 гр
Печериці 150 гр
Цибулю 50 гр
Вершки 33% 40 мл
Вода 40 мл
Борошно 2 гр
Сир 75 гр
Сіль, перець, мускатний горіх

Пиріг кіш з куркою, грибами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти для тіста. Масло має бути кімнатної температури. При необхідності додаємо борошно (мука різна буває і іноді її потрібно більше/менше).
2. Ділимо на рівні частини (у мене 4 шт. Форма D~ 6 см) Розподіляємо тісто по формочках роблячи бортики Курку, гриби і цибулю ріжемо кубиками. Тушкуємо на сковороді без олії на невеликому огне.

3. Потім додаємо воду, вершки, борошно, сіль, перець і мускатний горіх. Тушкуємо ще 3-4 хвилини і розкладаємо по формах на тісто. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.