Пиріг шарлотка з яблуками і корицею в духовці з скоринкою

Пиріг шарлотка з яблуками і корицею в духовці з скоринкою простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 203/4.1/2/43.5

• Яйце – 4 шт.
• Цукор – 200 гр.
• Борошно пшеничне – 190 гр.
• Сіль – щіпка
• Розпушувач – 10 гр
• Кориця – 2 ч. л.
• Яблука великі – 10 шт.

Пиріг шарлотка з яблуками і корицею в духовці з скоринкою покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з дрібкою солі і цукром (до пишної білої піни). Висипаємо борошно, розпушувач, корицю і все добре перемешиваем.
2. Яблука нарізаємо на середні шматочки і додаємо в тісто. Ще раз перемешиваем.
3. Викладаємо тісто у форму (діаметр 26 см) і ставимо в розігріту духовку при 180* на 50-60 минут.
4. Перевіряємо готовність сухий зубочисткою, охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!