Смачна галета на сирному тісті! Замість інжиру можна брати абсолютно будь-які ягоди і фрукти 😉 Як зробити Пиріг сирна галета з інжиром рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 241 / 7 / 5 / 42
⠀
Для тіста:
М’який сир 5% 170 гр
Кукурудзяний крохмаль 15 гр
Рисова мука 40 гр
Пшенична ц/з борошно 75 г
Рослинне масло-10г
Цукрозамінник 3-4 гр
⠀
Начинка:
Крохмаль кукурудзяний 10-15 гр + підсолоджувач
Інжир 3-4 шт
Пиріг сирна галета з інжиром покроковий рецепт
1. У мисці змішати сир і масло, додати крохмаль, рисову і пшеничне ц/з борошно, підсолоджувач, сіль і вимісити тісто. Загорнути в плівку і дати полежати 20 хвилин холоде.
2. Потім стіл присипати борошном, розкотити тісто, шириною 3-5 мм, Для начинки галету посипати кукурудзяних крохмалем з подслатителем, викласти инжир.
3. Краю для золотистого кольору можна змастити жовтком Випікаємо при 180 гр близько 20-25 минут.
Відео рецепт 👇