Пиріг з абрикосами з мигдальною борошном

Як зробити найсмачніший Пиріг з абрикосами з мигдальною борошном простий рецепт домашній. Цікаво, чи є серед моїх передплатників щасливі власники саду/городу. Я як типовий квартирний житель купую фрукти і ягоди в магазині і овочевих наметах. Однак город є у моїх батьків і іноді мені перепадає звідти щось смачне. Цього разу це були абрикоси і я постаралася знайти цікавий і смачний рецепт з ними.

Інгредієнти

Для тесту:
Вершкове масло-140г
Цукор-85г
Яйця-2шт.
Мигдальна борошно-180г
Борошно-70г

Для начинки:
Абрикоси-400-500г
Вершкове масло -50г
Цукор -2-3ст.л.

Пиріг з абрикосами з мигдальною борошном покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо цукром дочиста. По одному вводимо яйця кімнатної температури і продовжуємо збивання. Додаємо мигдалеву борошно і просіяне пшеничне борошно, перемішуємо масу до однородности.
2. Для начинки абрикоси миємо, нарізаємо часточками. Розподіляємо тісто по формі, попередньо змащений вершковим маслом. Зверху по колу викладаємо абрикосові дольки.

3. Вершкове масло розтоплюємо і розподіляємо поверх абрикос, зверху присипаємо цукром. Ставимо пиріг в розігріту духовку до температури 190° на 40 хвилин. Даємо пирога повністю охолонути і насолоджуємося його неповторним вкусом.