Пиріг з нектаринами і корицею в духовці простий рецепт. Чудові пахощі кориці і нектаринів нагадують нам, що не за горами ОСІНЬ🍁🧡і, коли вона раптом настане, ми будемо у всеозброєнні!👌🏻😂 ✔️ЗБЕРІГАЙТЕ рецептик в закладки, щоб у будь-який момент приготувати цей простий, АЛЕ дуже СМАЧНИЙ пиріг, і запросити прохолодним осіннім вечором УЛЮБЛЕНИХ людей попити чаю з шматочком цього теплого десерту!☺️💛🍁💫
Інгредієнти
• 85 гр. вершкового масла 82,5%
• 175 гр. цукру
• 1 яйце (категорія С1)
• 120 гр. молока 3,2%
• 180 гр. борошна
• 7 гр. розпушувача
• 3 гр. меленої кориці
• нектарини або персики
Пиріг з нектаринами і корицею в духовці покроковий рецепт
1. З’єднуємо в чаші вершкове масло кімнатної температури і цукор. Збиваємо міксером до стану однорідної пасти. Додаємо яйце. У цю масу додаємо молоко. Найкраще буде, якщо всі інгредієнти будуть кімнатної температури, так вони краще объединятся.
2. Але, якщо немає-не страшно, просто не лякайтеся, якщо здасться, що маса розшарувалася. Швидше за все, це масло різко охолоне молоком і піде грудочками. У цю ж миску, додаємо борошно, розпушувач і мелену корицю. Збиваємо масу поки та не стане гладкою і однородной.
3. Зверніть увагу на тісто — воно повинно бути трохи густим. Перекладаємо тісто в металеве кільце діаметром 16 див., дно обертаємо фольгою. Замість кільця підійде і роз’ємна форма, тоді на дно постеліть кружечок пергамента.
4. Зверху кладемо шматочки фруктів або ягід. Ми порізали на часточки нектарини. Випікаємо в духовці, розігрітій до 170 градусів на режимі «верх/низ». Готовий пиріг, коли він пружинить від натискання пальцами.
5. Можна перевірити шпажкою! Коли вийміть пиріг з духовки, можна змастити його нейтральної глазур’ю з допомогою силіконової кисточки.
6. Завдяки цьому, фрукти зверху будуть блищати, це зробить їх красивіше і естетично, до того ж вони не будуть заветриваться. Пиріг смачний і в теплому вигляді і в холодному! Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇