Пиріг з рікоттою і вишнею

Я до вас з рецептом пирога на рікотті з вишнею 🥧 Будемо пекти?😉 Ніжний, розсипчастий 🤪

Інгредієнти

на форму 20-22 см

Рікотта 250 гр
Борошно 180 гр
Сіль щіпка
3 яйця
Вершкове масло 110 гр
Вершки 10% – 60 мл
Цукор 130 гр
Ванільний цукор 20 гр
Розпушувач 2 ч л
Вишня заморожена жменю
Мигдальні пелюстки

Пиріг з рікоттою і вишнею покроковий рецепт

1. М’яке масло кімнатної температури збити з ванільним і звичайним цукром до пишності. По одному вбити яйця, добре збиваючи попереднє. Додати рікотта, сливки.
2. Потім просіяти борошно, сіль і розпушувач. Перемішати лопаткою до однорідності і додати вишню. Зверху посипати пелюстками. Її можна обваляти в крохмалі. Якщо форма не силіконова, змастити маслом і присипати мукой.

3. Розподілити тісто по формі і випікати в заздалегідь розігрітій духовці приблизно 45-55 ін до сухої зубочистки при 170 градусах. Чим більше форма, тим менше час выпечки.