Пиріг з шоколадною крихтою пісочної

Як смачно зробити Пиріг з шоколадною пісочної крихтою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Описувати цей пиріг не бачу сенсу, слова тут будуть надмірно) Просто печіть і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

Форма 26-28 см

Для тіста:
Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.

✔️Борошно 550 г
✔️Молоко (близько 38 градусів) 200 мл
✔️Сухі дріжджі …. 7 р
✔️Кефір 100 г
✔️Яйце С0 1 шт.
✔️Вершкове масло 80 г
✔️Цукор 80 г
✔️Сіль 1/4 ч. л.
✔️Ванільний екстракт 1 ч. л.

Для начинки:
✔️Какао 15 р
✔️Борошно 75 г
✔️Мигдальна борошно 75 г
✔️Цукор коричневий 75 р
✔️масло Вершкове 75 г

Пиріг з шоколадною пісочної крихтою покроковий рецепт

1. У тепле молоко додати 1 ч. л. цукру від загальної кількості, дріжджі, перемішати і залишити на 10 хвилин. До неї опарі додати кефір, яйце, цукор, що залишився, сіль і ванільний екстракт. Все добре перемішати і поступово додаючи просіяне борошно, почати заміс тіста. Коли приблизно 2/3 борошна буде додано, влити в тісто розтоплене вершкове масло, борошно і продовжити замішувати тісто ще приблизно 7-10 хвилин, поки воно не перестане липнути до рукам.
2. готове тісто Скачати в кулю, покласти у змащену рослинним маслом чашу, накрити плівкою і поставити на расстойку в тепле місце на 1 годину. Тісто дуже добре підходить, тому чашу беріть побільше. Для начинки змішати всі інгредієнти і перетерти у велику крихту. Тісто перекласти на припыленную борошном робочу поверхню і розкачати в прямокутний пласт товщиною 3-4 мм.
3. Рівномірно розподілити всю начинку і загорнути в щільний рулет. Розрізати рулет уздовж навпіл і загорнути кіскою, зімкнути в коло. Форму застелити пергаментом, злегка змастити олією і перекласти пиріг форму.
4. Накрити його плівкою і поставити на расстойку в тепле місце на 40 хвилин. Випікати пиріг в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин, готовність перевірити дерев’яною шпажкою. Якщо пиріг почне сильно рум’янитися, можна накрити його зверху фольгой.