Бісквітний торт у стилі шахів

Як смачно зробити Бісквітний торт у стилі шахів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

5 яйця
200 р цукру
100 мл раст.масло
3 ст/л какао( для шоколадного бісквіта)
3 ст/л борошна(для білого бісквіта)
1,5 г/л розпушувач
0,5 год/л соди
Ванілін
110-120 г борошна

Для крему:
300 г сирний або вершковий сир
200 мл вершки
150 г згущене молоко
Ванілін
2 ст/л какао

Бісквітний торт у стилі шахів покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого кольору (приблизно 7-8 хвилин). Додаємо масло, продовжуємо збивати. Просіваємо борошно, додаємо розпушувач, ванілін, добре перемішати до повної однородности.

2. Потім тісто розділимо на 2 рівних частин. На одну частину додаємо какао , перемішати до однорідності, на 2 частину додаємо крохмаль, теж перемішати до однорідності. Відправляємо в духовку при 170-180 градусів (діаметр форм 18 см). Потім, я кожен корж розділила на рівні части.

3. Складемо їх у шаховому порядку, чергуючи світлі і шоколадні (це все я показала на відео). Далі збираємо тортик з кремом, як показала на відео. Відправляємо в холодильник на пару годин і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇