Пиріг з сушеним мясом, яйцем і овечим сиром

Пиріг з сушеним м’ясом, яйцем і овечим сиром в духовці Кунз I Рекъуьн. Старовинне національне агульское страву, у яких народнов ще є воно?😍❤️ Готувала і пробувала це блюдо я вперше, дуже незвично, ситно і смачно😍

Інгредієнти

Сушене м’ясо -200 гр.
Овечий сир – 400гр
Яйця- 3 шт.
Борошняна халва
одна тарілка.

Тісто:
Борошно 600г
Сіль 1чл
Вода тепла 300мл
Дріжджі 0.5 чл

Пиріг з сушеним м’ясом, яйцем і овечим сиром покроковий рецепт

1. Замісити дріжджове тісто і залишити на 1-2 год, на підйом. Сушене м’ясо дрібно нарізаємо. Овечий сир нарізати на тонкі пластини. Перемішуємо яйця і сир. Ділимо тісто на 2 нерівних пласта.

2. Нижній пласт трохи більше. Розкачуємо тісто, протикаємо виделкою або ще чимось, викладаємо сир з яйцями, зверху сушене м’ясо і накриваємо верхнім пластом.

3. Защипуємо краю, протикаємо зверху теж і відправляємо в розігріту до 250гр духовку. Коли пиріг буде готовий, з’явиться характерний запах сушеного м’яса, сир буде виділяти сік, тісто придбає рум’яний цвет.

4. Готовий рекъуьн остуджуємо «вниз готової». Зверху кунз рясно намазати борошняний халвой.

Відео рецепт 👇