Пиріг з яблуками, цукром, корицею і сухарями зверху

Як смачно зробити Пиріг з яблуками, цукром, корицею і сухарями зверху простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту
Масло вершкове – 120 г
Борошно – 300 г
Цукор – 130 г
Яйце – 1 шт.
Цукор ванільний
Розпушувач – 1 ч. л

Для начинки
Яблука – 3 шт.
Цукор – 80 р
Кориця – 1 ч. л
Масло вершкове – 20 г

Пиріг з яблуками, цукром, корицею і сухарями зверху покроковий рецепт

1. Змішуємо руками розм’якшене вершкове масло з борошном, цукром, ванільним цукром, яйцем і розпушувачем до стану мокрій крошки.

2. Яблука очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками, тушкуємо на повільному вогні 5-7 хвилин з вершковим маслом, цукром і корицею. У форми всипаємо половину тіста, утрамбовуємо стаканом.

3. Перекладаємо яблука, розподіляємо. Висипаємо тісто. Випікаємо 40 хвилин при 180 С Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇