Творожно-йогуртовий торт без випічки Мармуровий

Сьогодні я приготую Сирно-йогуртовий торт без випічки Мармуровий рецепт від Ірини Подолян.

Інгредієнти

Ягоди для прикраси – 100-150 грам

Основа:
Вершкове масло – 20 грам
Гранола – 40 грам
Горіхи – 50 грам
хрусткі Рисові кульки – 15 грам
Білий або молочний шоколад – 90 – 100 грам
Згущене молоко – 100 грам

Ягідний шар:
Вода для желатину – 120 грам
Цукор – 50 грам або за смаком
Ягоди – 500 грам
Желатин – 25 грам

Сирно-йогуртовий шар:
Цукор – 80 грам
Ванільний цукор – 10 грам
Сир 0-18% – 200 грам
грецький Йогурт 10% або сметана 15 % – 300 грам

Діаметр форми – 20 сантиметрів

Сирно-йогуртовий торт без випічки Мармуровий покроковий рецепт

1. Желатин з’єднати з питною водою. перемішати і залишити для набухання, полуницю, свіжу або заморожену подрібнити блендером до максимальної однорідності, перелити в каструлю, додати цукор за смаком, поставити на вогонь, довести до кипіння і проварити дві хвилини, розмішуючи. В гарячій масі розчинити набряклий желатин і повністю остудити. Масу можна не варити, але це скоротить термін зберігання торта до доби з моменту сборки.

2. Плоске блюдо застелити аркушем паперу для випічки, зверху встановити кільце діаметром 20 сантиметрів, вздовж борту прокласти ацетатную плівку або папір для випічки. Білий або молочний шоколад з’єднати зі згущеним молоком, поставити на парову баню, щоб миска не стосувалося води, помішуючи, розтопити, додати вершкове масло і перемішати до однорідності, додати подрібнені підсмажені горіхи. Будь-які хрусткі рисові кульки, гранолу або обсмажені без жиру вівсяні хлопья.

3. Всі сухі інгредієнти можна замінити горіхами або гранолой. Викласти в кільце і сформувати рівне дно. В якості основи можна використовувати подрібнене пісочне печиво з вершковим маслом. Заморозити. Сир, будь-якої жирності, з’єднати з цукром за смаком, ванільним цукром і грецьким йогуртом або сметаной.

4. Подрібнити блендером до бажаної консистенції відокремити, приблизно, 150 грам від остиглий полуничної маси, що залишилася з’єднати йогуртовій і перемішати до однорідності зняти папір з основи. Більше рецептів десертів без випічки можна знайти за посиланням в описі вилити йогуртово-полуничну масу на основу, зверху розподілити відкладену полуничну начинку.

5. За допомогою тонкого шпателя або ножа зробити “мармуровий” візерунок накрити харчовою плівкою і відправити холодильник на 5-6 годин зняти кільце і плівку прикрасити половинками свіжої клубники.

6. Декор може бути іншим за вашим смаком нарізати ножем зігрітою в гарячій воді. Більше рецептів з полуницею можна знайти за посиланням в описі такий торт стане фаворитом будь-якого застілля у спекотні дни.