Пиріг жульєн з куркою, грибами, сиром, картоплею і вершками

Це буде самий смачний пиріг в твоєму житті, я тобі обіцяю. Пиріг жульєн з куркою, грибами, сиром, картоплею і вершками простий рецепт.

Інгредієнти

▫️листове бездр. тісто
▫️картопля-4шт
▫️філе-500г
▫️цибуля-2шт
▫️гриби-200г
▫️вершки 20%-200мл
▫️сир-150г
▫️сіль-1 год.л

Пиріг жульєн з куркою, грибами, сиром, картоплею і вершками покроковий рецепт

1. Заздалегідь нарізаємо гриби, філе і картоплю соломкою, цибулю півкільцями, обсмажуємо цибулю з картоплею до золотистого кольору на середньому вогні на розпеченій сковороді з маслом, потім додаємо філе, обсмажуємо до білого, викладаємо грибы.

2. Обсмажуємо 5 хвилин, далі додаємо сіль і вершки, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо хвилин 7, до загустіння, а поки з’єднуємо між собою пласти тіста, трохи розкачуємо, кладемо в форму.

3. Зверху викладаємо начинку, загинаємо краю і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 200t на 30 мин.

4. Далі вимикаємо духовку посипаємо зверху сиром наш пиріг і залишаємо у вимкненій духовці ще на 5-7 мин.

Відео рецепт 👇