Італійська коржик фокачча

ФОКАЧЧА італійська коржик🔥 Готується на раз, два, три 🤩 Моя бабуся додає майонез навіть в тісто на пиріжки, виходить пишне і смачне тісто, я використовувала її секрет і фокачча вийшла дуже легкою, як пух 😍

😋 Хрустка скоринка, ніжний м’якуш, начинка і спеції, просто неможливо смачно. Ідеально підходить оливковий майонез «Слобода». У складі лише натуральні яєчні жовтки, немає штучних добавок, підсилювачів смаку, консервантів і крохмалю, все тільки натуральне. Тому й смак у нього приголомшливий 😍

Інгредієнти

Тепла вода – 300 мл
Цукор – 1 ст. л.
Дріжджі – 8 р
Майонез – 2 ст. ложки
Борошно – 450 г
Сіль – 1 ч. л.
Оливкова олія – 2 ст. л. + змастити тісто

Італійська коржик фокачча покроковий рецепт

1. Начинка може бути різною 🤗 В’ялені томати або сливи, сир, помідори черрі, часник, розмарин, маслини. Я вирішила додати свіжі помідори черрі, велику сіль, і ароматні травы.

2. ТІСТО. Спочатку в мисці змішуємо дріжджі, теплу воду ( 100 мл) цукор і 2ст/л борошна і накриваємо плівкою. Через 15 хв з’явиться шапочка, додаємо інші інгредієнти: 2 ст/л оливкової майонезу «Слобода», оливкова олія, сіль, тепла вода (200 мл) і мука.

3. Збираємо липке тісто, накриваємо й ставимо на годину в тепле місце. 🙌Потім змащуємо руки олією і розподіляємо тісто по формі, даємо йому ще 15 хв підійти. Додаємо фарш ( у мене велика сіль, помідори і трави ) Випікати до золотистої скоринки при 200 градусах 🕗

Відео рецепт 👇