Червона риба в листковому тесті в духовці зі шпинатом і сиром

Готуємо РИБУ В ТЕСТІ. Пиріг Червона риба в листковому тесті в духовці зі шпинатом і сиром простий рецепт. Це так смачно, що просто уххх! )) Можна навіть на святковий стіл подати!

Інгредієнти

Листкове бездріжджовий тісто

ДЛЯ НАЧИНКИ:
-вершкове масло – 20г;
-шпинат (у мене заморожена) – 100г;
-вершковий сир – 40г;
-сушений часник – 5г;
-панірувальні сухарі – 10г;
-сир твердий – 20г

Червона риба в листковому тесті в духовці зі шпинатом і сиром покроковий рецепт

1. Тушкувати до готовності хвилин 7-10. ⠀ Листкове бездріжджовий тісто попередньо розморозити. Розкачати в тонкий пласт.

2. Викласти на нього червону рибу. На рибу – остигнула начинку. Закріпити краю. Зробити надрезы.

3. Змастити жовтком. ⠀ Відправити в духовку на 25хв/180′. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇