Томатний хліб з борошном пшенично на дріжджах в духовці

Ділюся обіцяним рецептом томатного хліба. Як зробити Томатний хліб з борошном пшенично на дріжджах в духовці рецепт простий. Песто з в’ялених помідорів приготувати легко, просто візьміть в’ялені помідори і подрібніть в блендері разом з невеликою кількістю масла.

Інгредієнти

✅ вода – 550
✅ песто з в’ялених помідорів – 50 гр
✅ сіль – 12 гр
✅ цукор – 25 гр
✅ дріжджі сухі – 7 гр
✅ сухий часник, паприка – за смаком
✅ борошно пшеничне- 1000 гр

Томатний хліб з борошном пшенично на дріжджах в духовці покроковий рецепт

1. Готується тісто ну дуже просто! Просто все змішайте і все! Накрийте рушником і залиште в теплому місці. Дайте два рази підійти, кожен раз гарненько обминайте его.
2. Після другого підйому розділіть тісто на 2 частини і сформуйте хлеб. Тут можна пофантазувати, можна у вигляді батона, цеглою чи цілий. Накрийте заготовки рушником і залиште хвилин на 40.
3. Поставте хліб в розігріту духовку на максимум, на дно плесніть 50 грам води і відразу закрийте дверцята. Випікайте 10 хвилин, потім знизьте температуру до 170 С і випікайте ще хвилин 15. Остудіть на хліб решетке.