Пиріжки з тушкованою капустою і яйцем в духовці

Як приготувати смачні Пиріжки з тушкованою капустою і яйцем в духовці рецепт. Коли пиріжків хочеться, а возитися з дріжджовим тістом немає бажання або часу, то виручить чудовий рецепт смачних , красивих, простих у приготуванні пиріжків з сирного бездріжджового тіста. Такі пиріжки можна випікати і смажити. Начинка може бути будь текучою: картопля+смажену цибульку, гриби, сир, яблучка, капуста+яйце, капуста+гриби, риба+рис, м’ясо, печінку…

Інгредієнти

На 18 невеликих пиріжків

Тісто:
Борошно пшеничне 250-270 г(+/-)
Сир 150 г
Молоко 50 мл
Олія рафінована 50 р
Яйце 1 шт
Розпушувач 10 р
Сіль 3 г

Начинка:
Капуста тушкована з відварним яйцем.

Додатково:
яйце для змащування,
кунжут для посипання.

Пиріжки з тушкованою капустою і яйцем в духовці покроковий рецепт

1. У мисці змішати просіяне борошно, розпушувач, сіль, перемішати. Сир з’єднати з молоком і пробити блендером в однорідну масу, додати яйце, рослинне масло і знову збити. З’єднати з борошняною сумішшю і замісити гладке, еластичне тісто. Тісто покласти в п/е пакет ,прибрати в холодильник на 30 минут.

2. Потім тісто розділити на 6 рівних частин, підкотити в гладкий кульку. Кожну частину розкачати на присипаному борошном столі в коло d 16 см, розділити на 3 сектора, зробити надрізи на середину покласти начинку, сформувати пиріжок, край пиріжка защипнути, щоб при випічці не пиріжок раскрылся.

3. Змастити збитим яйцем, посипати кунжутом. Випікати на деку, застеленому папером для випічки при t 190 гр до зарум’янювання близько 20-25 минут.

4. Орієнтуйтеся на особливості своєї духовки. Всього вийшло 18 невеликих пиріжків!