Пиріжки з мясом, цибулею і перцем

Сьогодні пиріжечки на тлі дитячих малюнків🤗 пиріжки низьковуглеводні з м’ясом/цибулею/перцем в начинці😋 так що у нас сьогодні приголомшливо смачний обід: бульйон з пиріжками:)))

Інгредієнти

Пиріжки 6 шт приблизно
Яйце 100 гр (~2 яйця)
Масло вершкове 70 гр
Кокосова борошно 50 гр
Мигдальна борошно 30 гр
Ізолят сироваткового білка 40 гр
Вода 40 гр
Камедь ксантанова 4 гр
Сіль 2 гр
Сода 2 гр
Оцет 4 гр

Пиріжки з м’ясом, цибулею і перцем покроковий рецепт

1. Сухі інгредієнти добре змішати. Масло розтопити, доб воду, кислоту, яйця – змішати. Об’єднати суміші і добре вимісити лопаткою. Загорнути готове тісто плівкою і охолодити не менше 2-х часов.
2. Можна ввечері приготувати і вранці напекти пиріжки😌 начинка будь-яка, що підходить вам: м’ясо, цибулю/яйце, сир… випікати при 150 до готовности.

3. А зверху ще можна змастити яйцем і присипати смакотою зразок насіння, але у мене прям різко яйця скінчилися😁 так і пиріжки і так відмінно підрум’янилися😋 приємного апетиту!