Сьогодні хочу поділитися рецептом американських панкейків і зробила їх на основі банана. Панкейкі вийшли дуже ароматні і повітряні. Готуються ці панкейкі дуже просто і швидко, а смак і аромат просто приголомшливий. На приготування у мене пішло у буквально 20-25 хвилин. Як зробити Пишні американські панкейкі на молоці рецепт. Хочете приготувати смачне частування до чашки кави або чаю? Пропонуємо смачний рецепт американських панкейків. Панкейкі — це оладки, приготовані в американському стилі з пшеничного або вівсяної муки. Вони відрізняються не тільки смаковими якостями, але і способом подачі. Класичні американські панкейкі подають з кленовим або карамельним сиропом. Також їх можна прикрасити глазур’ю і посипати цукровою пудрою.
Інгредієнти
молоко 200 мл
рослинна олія (без запаху) – 2 ложки
банан 1 шт
борошно 160 г
розпушувач – 1 ч. ложка з гіркою
сіль щіпка
цукор 1 ложка
яйце 1 шт
Пишні американські панкейкі на молоці покроковий рецепт
1. В ємність де я буду замішувати тісто я вбиваю одне яйце, додаємо 1 ложку цукру і 0,5 чайної ложки солі, все перемішуємо вінчиком. Далі в яєчну суміш додаю перебитий блендером банан і додаю дві ложки соняшникової олії без запаху, все змішую віночком. У цю суміш я дабавляю 200 мілілітрів молока, і знову все перемішую, і додаю 160 грам попередньо просіяного муки.
2. На борошно висипаю 1 чайну ложку з гіркою розпушувача і все добре перемішую. Тісто добре змішується віночком і його досить довести до однорідної маси, консистенція тіста повинна бути як на оладки. Панкейкі смажу на сковороді, в мене не велика сковорода, я буду смажити по одному.
3. Вливаю в центр декілька ложок тесту і надаю ложкою круглу форму. Смажу панкейк на температурі вище середнього приблизно по 4 хвилини з кожного боку. Незважаючи на те що панкейкі смажиться на сухій сковороді, перевертаються вони досить легко. Я поддеваю лопаткою свій млинець і переворачиваю.
4. Панкейкі можна смажити будь-якого розміру, я захотіла щоб млинці були побільше, але можна взяти більше сковороду і виливати 3-4 млинчика але більш маленького розміру. Панкейк виходять дуже повітряний і дуже ароматний. Таким чином я підсмажую всі блинчики.
5. Як правило американські панкейкі подається кленовим сиропом, а я дуже люблю з вершковим маслом і медом, такі панкейкі легко можна приготувати на сніданок. Це займає небагато часу, а виходить так вкусно.