Пишні яблучні оладки з манкою

ЯБЛУЧНІ ОЛАДКИ. (На манці, без соди і розпушувача🔥) Мінімум інгредієнтів, максимум задоволення 😂 Як зробити смачні Пишні яблучні оладки з манкою рецепт простий.

Інгредієнти

Яблука 300 р
манка 80 р
Яйця 2 шт
Цукор 25г
Кориця/кардамон щіпка
(готую подвійну порцію, нас четверо і ми любимо ласощі до чаю😂)

Пишні яблучні оладки з манкою покроковий рецепт

1. Яблуко натерти без шкірки на тертці або подрібнити шматочки яблук з шкіркою в комбайні, в дрібну крихту. (Вага яблук без насіння і тд) Додати манку, яйця(категорія З, вагу одного яйця у мене 60г), цукор, спеції і збити в максимально однорідну масу ( чим сильніше збиваєте, тим пишніше виходять оладки і маса поступово стає пишнішим і біліше)

2. Цукру тут мало, можна подавати з сиропом або медом, додавати більше цукру в тісто мені не дуже подобається, може скоринка сильно карамелізуватися і підгоряти. Накриваємо тісто зверху плівкою і залишаємо на 30 хвилин. Сковорідку з антипригарним покриттям (це важливо! Тк маса дуже ніжна), змащуємо маслом растительным.

3. Викладаємо ложку тесту, закриваємо кришку . Смажимо на середньому вогні , перевертаємо лопаткою акуратно (зручно силіконової тонкої) та дожариваємо. Насолоджуємося Смачно в гарячому і холодному вигляді. Для подачі використовувала кокосовий заварний крем.

Відео рецепт 👇