Пишний ванільний бісквіт для торта тірамісу

Як зробити Пишний ванільний бісквіт для торта тірамісу простий рецепт.

Інгредієнти

-яйця 5 шт;
-цукор 150 гр;
-борошно 110 гр;
-ванільний цукор з натуральною ваніллю 9 гр;
-кукурудзяний крохмаль 30 гр.

Пишний ванільний бісквіт для торта тірамісу покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків. Білки збиваємо в легку піну, додаємо по трохи цукор. Збиваємо до стійкої піни. Прибираємо в бік. ⠀ До жовтків додаємо ванільний цукор і збиваємо до посветления і збільшення в об’ємі. Якщо ви використовуєте ванільну пасту, то просто додайте трохи цукру, щоб жовтки легше взбились. ⠀

2. До збитим жовтків додаємо трохи білка і перемішуємо. Цю масу відправляємо в білок і перемішуємо знизу вгору. ⠀ Борошно з крохмалем об’єднуємо і додаємо за два рази. Перемішуємо акуратно лопаткою. Довго не заважати, щоб білки не осіли. ⠀
3. Переливаємо в заздалегідь підготовлену форму. Низ застеляємо фольгою. Бока нічим не змащуємо! У мене 18 див. Випікаємо при 160′ 45-50 хв. до сухої шпажки. ⠀ Даємо трохи охолонути у відкритій духовке.

4. Потім переносимо на решітку. Охолоджуємо до кімнатної температури. Вирізаємо з форми, загорнути в харчову плівку і прибираємо в холодильник мінімум на 4 часа.

Відео рецепт 👇