Рагу з баклажанів з овочами, перцем і помідорами на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
розраховані для приготування в казані 👌
✅Баклажан 🍆 7шт
✅Перець зелений солодкий 🫑 4 шт
✅Помідор 4-5 шт
✅Цибуля 4 шт
✅Часник 1 шт🧄
✅Олія рослинна 200 мл
✅Сіль за смаком
✅Перець чорний 1 ч. л
✅Паприка 1 ч. л
✅Хмелі сунелі 1-2год.л
✅Кінза 300 р
✅Вода-окріп 500 мл+
–
Рагу з баклажанів з овочами, перцем і помідорами на сковороді покроковий рецепт
1. На помідорах робимо надрізи і заливаємо окропом на 15 хвилин, потім виливаємо і заливаємо холодною водою, таким чином дуже легко забирається шкірка. Далі овочі нарізаємо як на відео, і трошки на олії обсмажуємо баклажан (я цей момент не зняла на відео , прошу вибачення) і вынимаем.
2. Обсмажуємо цибулю півкільцями до золотистого кольору, додаємо баклажани, перці, помідори, нарізані кубиками, часник, воду (вода не повинна закривати овочі ☝️).
3. Періодично перемішуємо. Потім додаємо сіль, всі приправи і під закритою кришкою тушкуємо до готовності близько 25 хвилин (залежить від вогню).
4. В кінці додаємо багато кінзи, залишаємо під закритою кришкою на 10-20 хвилин, ось і все можна насолоджуватися, бомба готова 💥 Приємного апетиту!😋 Виходить така страва, що не описати словами! Запах і смак диму треба відчути))))
Відео рецепт 👇