Рагу з квасолею, перцем і морквою на зиму

І в бенкет і в світ! Як зробити Рагу з квасолею, перцем і морквою на зиму рецепт простий. Можна і відразу їсти і на зиму зберегти, зручно тушкувати в мультиварці, якщо робите небагато. Не пошкодуйте ♥️ та коментаря, мені буде дуже приємно!☺️ Зберігайте рецепт, перешліть друзям, готуйте і на зиму і просто так! Я такий гарнір закриваю на зиму🥰 відкрив взимку «літо в банці» і ситий! Завдяки кремовій білої квасолі відмінно насичує у пост!

Інгредієнти

✔️Болгарський перець 1,5 кг
✔️цибуля Ріпчаста 1 кг
✔️Морква 1 кг
✔️Квасоля суха біла 1 кг
✔️Томатна паста 500 г(можна помідори 1,5 кг)
✔️Перець горошком
✔️Сіль 2 столові ложки
✔️Цукор 4 столові ложки
✔️Рослинне масло без запаху 350 мл
✔️Оцтова есенція 1 чайна ложка

Рагу з квасолею, перцем і морквою на зиму покроковий рецепт

1. Перець нарізати соломкою, моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати чверть кільцями, томатну пасту розвести водою до 1 літра рідини, додати в неї цукор, сіль. Якщо у вас томати, то вода не потрібна. Квасолю на ніч заливаємо водою і варимо майже до готовності, дивіться по сорту вашої фасоли.
2. На дно каструлі наливаємо трохи олії приблизно 50 мл + щіпку солі щоб нічого не пригоріло, закладаємо цибулю і обсмажуємо хвилин 10, додаємо масло, додаємо моркву і приблизно 10 хвилин обсмажуємо, додаємо розведений томат і тушкуємо 10 хвилин, додаємо перець, пробуємо на вкус.
3. Додаємо квасолю і тушкуємо 30 хвилин, періодично помішуємо. Якщо раптом буде підгоряти, то додайте трохи води в кінці варіння оцтова есенція, перемішати, закладаємо по стерильним банкам, перевернути і укутати Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇