Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в томатному соусі

Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в томатному соусі простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

– цукіні/кабачок 1 шт
– баклажан 1 шт
– 3-4 шт помідор
– ростить. олія (оливкова)
– сіль
– томатний соус (у мене Неаполітано)

Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в томатному соусі покроковий рецепт

1. Овочі нарізати слайсами однакової товщини. У форму для запікання викласти томатний соус, поверх соусу, чергуючи, викласти овощи.

2. Посолити, полити олією, накрити пергаментом, поставити в розігріту до 180С духовку на 40-60 мин.

3. Це дуже смачно, обов’язково приготуйте, поки таке сезонне достаток овощей.

Відео рецепт 👇