Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в томатному соусі простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
– цукіні/кабачок 1 шт
– баклажан 1 шт
– 3-4 шт помідор
– ростить. олія (оливкова)
– сіль
– томатний соус (у мене Неаполітано)
Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в томатному соусі покроковий рецепт
1. Овочі нарізати слайсами однакової товщини. У форму для запікання викласти томатний соус, поверх соусу, чергуючи, викласти овощи.
2. Посолити, полити олією, накрити пергаментом, поставити в розігріту до 180С духовку на 40-60 мин.
3. Це дуже смачно, обов’язково приготуйте, поки таке сезонне достаток овощей.
Відео рецепт 👇