Річний сирний торт з черешнею, вершками і желе

Простий у приготуванні річний сирний торт з черешнею, вершками і желе!

Інгредієнти

Сир – 500 гр.,
Вершки – 200 мл,
Ваніль,
Цукрова пудра – 100 гр.,
Черешня – 200 гр.,
+ желатин – 10 гр.

Річний сирний торт з черешнею, вершками і желе покроковий рецепт

1. Всі (крім желатину) збиваємо в блендері до однорідності і додаємо 10 гр. желатину! Ставимо у форму і відправляємо в холодильник на 3-4 години!
2. Далі беремо 400 гр. свіжої черешні(можна і вишні), виймаємо кісточки і заливаємо фруктовим желатином (у мене полуничний порошок, пропорції залежать від виробника).

3. Заливаємо зверху сирного суфле і відправляємо ще раз в холодильник на 3-4 години! Прикрашаємо ягодами черешні🍒