Роман по римськи з телятини

Як зробити Сальтимбокку по римськи з телятини рецепт простий. Застрибни в рот! Саме так з італійської перекладається це блюдо. Роботи на 5 хвилин, а виходить дійсно смачно. Останнім часом часто ви мені задаєте питання: «чи правда, що італійці не готують на кілька днів вперед?». Так, як правило, в Італії готують на один раз, але якщо ви навіть просто полистаете мою стрічку, то зрозумієте, що більшість з рецептів «миттєві»)))

Інгредієнти

•3 тонких скибочки телятини (вирізка)
•3 тонких скибочки в’яленої шинки (прошутто)
•3 листочка шавлії
•борошно
•40г вершкового масла
•сухе біле вино
•сіль, чорний перець
•оливкова олія

Роман по римськи з телятини покроковий рецепт

1. Скибочки яловичини відбити. За допомогою зубочистки закріпити зверху на кожному скибочку шинки і листочок шавлії. Обваляти яловичину з нижньої сторони в борошні. У сковороді розтопити половину вершкового масла і викласти ломтики.

2. Смажити 1 хвилину на живому вогні. Посолити трохи і поперчити. Збризнути вино і випарувати алкоголь. За допомогою ложки зібрати соус зі сковороди і полити скибочки сверху.

3. Накрити кришкою і готувати на невеликому вогні ще хвилину. Скибочки м’яса викласти на блюдо. У сковороду додати 20 г масла і 20 мл води. На середньому вогні дати загуснути соусу і полити їм мясо.