Рулетики з баклажанів з сиром, часником, фаршем і помідорами

Закуска рулетики з баклажанів з сиром, часником, фаршем і помідорами в духовці рецепт на святковий стіл. У нас сьогодні наше улюблене блюдо я б назвала його ресторанним! Баклажани, начинені фаршем з рисом і сиром! Це щось як кажуть, з пилу з жару присипаю закуску зеленню. Давайте подивимося всередині, м’які, багато начинки подивіться. З домашнім фаршем, всього 250 грамів фаршу і скільки вийшло…

Інгредієнти

Суміш перців за смаком.
Оливкова олія 4 ст. л.
Сіль за смаком.
Баклажани 2 шт.

Для начинки:
Зелень за смаком.
М’ясний фарш 300 гр. (свинина + яловичина)
Часник 2 зуб.
Хмелі-сунелі 0,5 ч. л.
Сіль за смаком.
Сир твердих сортів 40 гр.
Помідор 1 шт.
Ріпчаста цибуля 1 шт.
Перець за смаком.
Рослинне масло 2 ст. л.
Рис відварений 150 гр.

Рулетики з баклажанів з сиром, часником, фаршем і помідорами покроковий рецепт

1. Взяла два великих баклажана, нарізати буду їх слайсами міліметра по 2. Такі стрічки у нас повинні виходити Ніж беріть гострий і у вас все вийде, з одного баклажана повинно вийти 7-8 слайсів, викладаю їх на деко. Змащую олією, обожнюю баклажани в будь-яких видах. Присипаю сіллю, я взяла морську. Так щоб баклажани дали нам сік і швидко приготувалися духовці, вона у мене вже прогріта до 200℃ Присипаю перцем, у мене червоний черный.

2. Відправляючи їх на 15 хвилин у духовку. У сковорідку наливаю пару столових ложок рослинного масла. Беру середню головку ріпчастої цибулі і нарізаю як на смаження. Виставила найвищий вогонь, щоб швидко справи йшли у нас на кухні. Помідори нарізаю кубиками. Присаливаю засмажку Томати додаю до цибулі щоб він у нас пюрировался. Помешиваем.

3. Додаю пару зубчиків часнику, взяла два великих. Перемішую і обсмажую пару хвилин, не забуваємо про духовку посматриваем у мене баклажани практично готові Готувалися баклажани не 15, а 10 хвилин, викладаю свою улюблену спеції хмелі-сунелі тут пів чайної ложечки. Гарний запах, пішов аромат, Викладаю фарш у мене свинина говядина.
4. Можна взяти будь і обсмажую 10 хвилин. Фарш для начинки готовий! Його готовність визначила по випаровуванню рідини тобто рідиною немає І в той же час подивіться він виходить досить соковитий і м’який. Вимикаю плиту. Додаю рис я його заздалегідь відварила, всі точні інгредієнти дивимося під відео. Перемішую дам йому прогрітися, просочитися, насититись смаком м’яса. Спробую зараз на сіль. Якщо потрібно то додам немножко.

5. Прибираю в сторонку і дам нашої начинці охолонути. Начинка під-охолола, додаю від загальної кількості половину сиру Зелень, чорний і червоний перчик для смаку. Перемішую. Я взяла петрушку можна на власний розсуд, в принципі кінзу я люблю. Кріп додати. Подивіться, як у нас виглядає баклажани, вони не засмажені вони просто м’які, більш гнучкі, ось так от воду, сік пустили.

6. Беру баклажан викладаю начинку Повертаю в рулетик Трошки фіксую щоб начинка у нас з вами не випадала, і викладаю на деко. І так далі – поїхали наші готові Рулети, присипаючи їх сиром. Дуже хороша порційність вийшла багато. Цілий деко всім хватит.

7. Хочу сказати що баклажани шалено смачні. Хочу щоб Ви обов’язково приготували, написали коментар. Ставлю синенькі в розігріту духовку до 180℃ на десять хвилин. Друзі бажаю вам приємного апетиту обов’язково приготувати бубочка на нашу рецепту.