Риба під томатним соусом

Як смачно зробити Риба під томатним соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У мене були спинки тріски, можна замінити на філе будь-якої білої риби (минтай, хек, пангасіус…)

Інгредієнти

Тріска 300-400 гр
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник 2 зубки
Протерті томати 350 гр
Петрушка невеликий пучок
Фета 2 ст. л

Риба під томатним соусом покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо рибу, солимо, перчимо і відставляємо сторону.

2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо часник, смажимо ще кілька хвилин. Вливаємо протерті томати, додаємо фету, зелень. Перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні постійно помішуючи близько 7-10 минут.

3. Заливаємо рибу соусом і ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусов.

Відео рецепт 👇