Рибні котлети «Щука-Палтус» простий рецепт, але, щільно, економно тому, що добавки не попросять.
Інгредієнти
400гр фарш з щуки
250гр фарш з палтуса
1/2 пучка кропу (без стебел)
1/2 пучка зеленого цибулі
5 скибочок білого хліба без кірки
Молоко, скільки візьме хлібний м’якуш
70гр розм’якшене вершкове масло
2 зубчики часнику
Чорний перець, сіль
Рибні котлети «Щука-Палтус» покроковий рецепт
1. Хліб замочіть в молоці, відіжміть. Зелень дрібно поріжте, роздушіть часник до стану пюре. Вимісіть все інгредієнти, можна насадкою лопатка в кенвуд (дуже швидко і зручно). Приберіть фарш на годину холодильник.
2. Отвесьте фарш на порції (я люблю за 60гр малюків), сформуйте котлетки, обваляйте в борошні або сухарях. Можна відразу смажити, а можна підморозити, щоб форма залишилася більше аккуратной.
3. Обсмажте з двох сторін на суміші рослинного і вершкового масла, перекладіть на деко і доготовьте в духовці при 165С 9-14 хвилин в залежності від ваги і, морожених або не морожених заготовок.
4. Попереджаючи питання «чи можна забрати хліб, масло», одразу кажу: можна) буде диетично, щільно, економно тому, що добавки не попросят.