Рис на гарнір на вершковому маслі

Як смачно зробити Рис на гарнір на вершковому маслі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рис, як в турецьких готелях. Пробували? Погодьтеся він шалений! Відірватися від нього просто неможливо! Розсипчастий і вершковий … ммм. Скільки в Туреччину їжджу і тільки тепер здогадалася запитати, як вони його роблять

Інгредієнти

Масло вершкове -1 ст л
Склянку Рису
2 склянки води
Щіпка солі
Для жовтого кольору можна додати куркуму

Рис на гарнір на вершковому маслі покроковий рецепт

1. Рис добре промиваємо водою, поки вода не стане прозрачной.

2. В каструлю з товстим дном кладемо вершкове масло й обсмажуємо сухий рис 8 хв , постійно помішуючи. Потім заливаємо двома склянками гарячої води, доводимо до кипіння без кришки, додаємо соль.

3. Як тільки вода зрівняється з рисом, прибираємо вогонь до мінімуму , мінімальний, закриваємо кришкою і тушкуємо 20 хв. готовий рис прибираємо з вогню і даємо постояти ще 20 хв. Але ми з’їли відразу

Відео рецепт 👇